Forside
Historie
Nyheder
Firma-events
Bryllupper
Gallamiddage
Gourmetmiddage
Foto locations
Referencer
Sommerhus udlejning
Kontakt
Turisme
Beliggenhed
English
Deutch

 

Firma - Events på Harridslevgaard Slot

Anvend Harridslevgaard Slot til afholdelse af gallamiddage, firma-events, kundepleje, produktpræsentationer, personaleudvikling, konferencer eller lignende. 
I samarbejde med professionelle event firmaer kan vi tilbyde følgende event muligheder i forbindelse med gallamiddag i Danmarks største riddersal i privateje, eller uafhængigt deraf.

Ridderturnering

 

 

 

 

 


Oplev en dag i middelalderen med bueskydning, sværdfægtning, middelalder dans og meget mere. Dagens aktiviteter sørger  for en spændende og indholdsrig dag, samt motivere til en god team-ånd. 
Aktiviteterne er for sjov, for spændingen og for den personlige udfordring, men også for at bedre gruppedynamikken og det interne samspil.
For at I skal leve Jer ind i rollen, får alle en kappe med våbenmærke, så kan I også bedre genkende hinanden og holde sammen mod de andre i hyggelig kappestrid.
Vores instruktører og optrædende vil selvfølgelig være tidsmæssigt korrekt påklædt. I ser bønder, selskabets finere damer og handlekraftige riddere iført rustning.
(Minimum 60 personer). 

Skattejagt eller Murder Mystery

Find den hemmelige skat, som er blevet gemt på slottet under stridigheder for flere hundrede år siden. Ledetråde fås af ”Den hvide Dame”, der vandrer hvileløst rundt på slottet og andre historiske personer. Eller oplev den ægte Agatha Christie-stemning ved at opklare det drabelige mord på slottet, gennem ledetråde og ved at observere slottets personale. (Minimum 30 personer).

Falkoneropvisning

Oplev en flot falkoner opvisning i Harridslevgaard Slots park. Falkoneren viser sin kunnen med en høg, en ugle og en falk. Der vil være mulighed for at gæsterne kan blive inddraget.

 


Andre muligheder

Vi kan også tilbyde en rundvisning på egen hånd gennem Harridslevgaard Slots mange smukke stuer og sale. 
I sommertiden kan vi endvidere tilbyde vores game-pakke, bestående af kroket, petanque og kongespil. 
Med ovenstående skabes der mulighed for selv at arrangere konkurrencer for de mindre selskaber, eller for dem der ønsker en lettere underholdning. 

Vi kan også tilbyde vores egen mini skattejagt, hvor I oplever Harridslevgaard Slots mange spændende stuer og sale, samtidig med at I løser vores skattejagt. Via de tre ledetråde findes de tre gemte poster, hvorefter man skal løse tre forskellige opgaver. 

Kun fantasien sætter grænsen, - vi er åbne for Jeres personlige og kreative ideer og hjælper Jer gerne videre i udviklingen af disse. 

 

Til toppen af siden