Forside
Historie
Nyheder
Firma-events
Bryllupper
Gallamiddage
Gourmetmiddage
Foto locations
Referencer
Feriebolig udlejning
Kontakt
Turisme
Beliggenhed
English
Deutch

 

Menu og arrangement forslag

 

Pris pr. kuvert. 3 retters menu : Kr. 1.205,-.
Den nedenstående menu, er kun et eksempel, da vores kok meget gerne er behjælpelig med, at kreere den helt perfekte bryllupsmenu til Jeres store dag.
Baseret på min. 80 personer.
Vi modtager selvfølgelig også gerne selskaber på færre og flere personer, venligst kontakt os for individuelt tilbud.

Fuldt arrangement i Riddersal inkl. park, Vintersal, Anne Lykke stue, Herreværelse og Gallerigang  til aperitif.



Menu

Forretter 
Grillede kammuslinger med friske fynske asparges og rygeostmousseline med kørvel.

eller
 Cremet hummerbisque med spinattimbale og skum, samt bagt jomfruhummer.
eller
 Rimmet helleflynder med stenbiderrogn. Små salater og granatæbler samt mangoglace og sojaolie.



Hovedretter

Tournedos af dansk kalvemørbrad med krydret rilette af spidsbryst. Hertil frikassé af sommergrønt, nye danske kartofler med persillesmør og kraftig kalveglace.

eller
Variation over unghane fra Allegården. 
Med urtestegt bryst og sprød soufflé med foie gras. Hertil pommes Anna, kraftig hønsesauce og cremet sommerkål.



Desserter

Chokoladeelskerens drøm.
Letfrossen terrine med hvid chokoladecreme og lys chokoladebavaroise samt jordbærcarpaccio med coulis.

eller
Variation over rabarber fra haven med vanille brullé, rabarbersorbet, samt sprød mazarin og råsyltede vinrabarber i egen sirup.

 

Til menuen serveres hjemmebagt økologisk brød og smør.



Inkluderet er

Aperitif i Vintersalen, Anne Lykke stuen, Herreværelset og Gallerigangen



3 retters Menu

 

Vine, øl og vand ad libitum i 7 timer

 

Te og Kaffe med chokolader og en avec
 


Elegant opdækning ved lange eller runde borde og guldstole



Kokke, tjenere og slotsleje

 

 

 

 








Kokken Jacob Ingemann, (tidligere Kopp’s Kokkerier, nu Eatmosfære), står for maden på Harridslevgaard Slot. Den ovenstående menu er kun et  menu forslag, da kokken meget gerne vil være behjælpelige med, at kreere den helt perfekte bryllupsmenu til Jeres bryllup.

Jacob er udlært på Frederik 6.s Kro og har senere arbejdet som kok og køkkenchef på Grand Hotel, i New York, i Norge, på Munkebo Kro og 
på Brasseriet ved Gyldensteen Golf

 Eatmosfære går meget op i at alle menuer skal være en oplevelse, spændende, mættende, utraditionelle og ikke mindst smagsfulde.


Bryllupper                                                                                                        Til toppen af siden