Forside
Historie
Nyheder
Firma-events
Bryllupper
Gallamiddage
Gourmetmiddage
Foto locations
Referencer
Feriebolig udlejning
Kontakt
Turisme
Beliggenhed
English
Deutch

 

Menu og arrangement forslag

Pris pr. kuvert. 3 retters menu : Kr. 1.205,-.
Den nedenstående menu og buffet, er kun et eksempel, da vores kok meget gerne er  behjælpelig med, at kreere den helt perfekte menu eller buffet  til Jeres arrangement.
Baseret på min. 80 personer.
Vi modtager selvfølgelig også gerne selskaber på færre og flere personer, venligst kontakt os for individuelt tilbud.

Fuldt arrangement i Riddersal inkl. park, Vintersal, Anne Lykke stue, Herreværelse og Gallerigang  til aperitif.



Menu

Skummende blåmuslinge bisque med ristet hellefisk, nye gulerødder og kørvel.



Fjordrejemousse i dampet porre med syltede rødløg, mild safran äioli, sprød frissésalat og sojaolie.



 Rosastegt kalvemedaillon med kraftig barolosauce, smørdampede fynske asparges, nye små løg og sprødstegt kartoffel med timian.



3 modne oste med fennikelkompot og hjemmebagte økologiske kiks.

 

Lidt rabarber, rabarber og mere rabarber. Krokantmazarin med iskold shot og vanillesyltede vinrabarber.

 

Til menuen serveres hjemmebagt økologisk brød og smør.

 

Vælg 3 retter


Inkluderet er

Aperitif i Vintersalen, Anne Lykke stuen, Herreværelset og Gallerigangen



3 retters Menu

 

Vine, øl og vand ad libitum i 7 timer

 

Te og Kaffe med chokolader og en avec
 


Elegant opdækning ved lange eller runde borde og guldstole



Kokke, tjenere og slotsleje

 

 

 

 

 

 

Pris pr. kuvert, buffet : Kr. 1.185,-.
Baseret på min. 80 personer.
Vi modtager selvfølgelig også gerne selskaber på færre og flere personer, venligst kontakt os for individuelt tilbud.

Fuldt arrangement i Riddersal inkl. park, Vintersal, Anne Lykke stue, Herreværelse og Gallerigang  til aperitif.



Buffet

Det kolde
Spinatmousse med stenbidderrogn, purløg og citruscreme  

Unghaneflan med syrlig æblechutney og syltede grønne tomater

Det varme
Rosastegt krondyrkølle med smørvendt rosenkål og kraftig Barolosauce  

Krydderstegt svinefilet og ragout af braiserede svinekæber

Laurbærbagte petit kartofler med paprika

Det grønne
Vintersalat af sprøde rodfrugter med blåbærvinaigrette og blåskimmelcreme

Salat af langtidsbagte rødbeder med feltsalat og balsamicoglace

Osten og det søde
2 modne oste med abrikoser i anissirup og oliven fra Nice

Hvid og mørk chokolade mousse med appelsin salat

Brødet
Langtidshævede grovbrød af økologisk mel.

 


Inkluderet er

Aperitif i Vintersalen, Anne Lykke stuen, Herreværelset og Gallerigangen



3 retters Menu

 

Vine, øl og vand ad libitum i 7 timer

 

Te og Kaffe med chokolader og en avec
 


Elegant opdækning ved lange eller runde borde og guldstole



Kokke, tjenere og slotsleje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kokken Jacob Ingemann, (tidligere Kopp’s Kokkerier, nu Eatmosfære), står for maden på Harridslevgaard Slot. Den ovenstående menu er kun et menu forslag, da kokken meget gerne vil være behjælpelige med, at kreere den helt perfekte menu til Jeres arrangement. 

Jacob er udlært på Frederik 6.s Kro og har senere arbejdet som kok og køkkenchef på Grand Hotel, i New York, i Norge, på Munkebo Kro og 
på Brasseriet ved Gyldensteen Golf 


 Eatmosfære går meget op i at alle menuer skal være en oplevelse, spændende, mættende, utraditionelle og ikke mindst smagsfulde.


Gallamiddage                                                                                                Til toppen af siden