Forside
Historie
Nyheder
Firma-events
Bryllupper
Gallamiddage
Gourmetmiddage
Foto locations
Referencer
Feriebolig udlejning
Kontakt
Turisme
Beliggenhed
English
Deutch

 

Jette og Lars Barner-Rasmussen

 

 

Når man ser Harridslevgaard Slots imponerende bygningsværk læne sig ind over en, så er det første billede, der melder sig nok riddersal, mængder af levende lys og knitrende blus i de store ildsteder og liberiklædte tjenere for at betjene et par hundrede festklædte gæster. Det var svært at forestille sig, at det også var muligt at finde et hjørne til vores lille rubinbryllup: En snes venner og familie, spredt mange steder rundt på jordkloden, lige fra gamle skoleveninder til venner med udenlandsk baggrund samlet i løbet af et oplevelsesrigt samliv.

Da vi fremførte vores ide for familien Schimko, blev vi modtaget med stor venlighed og imødekommenhed – og fra første færd af fyldt med gode ideer til festens form og indhold. Storkøkkenet blev straks anbefalet, og vi blev inviteret til prøvesmagning af vin mm. Vi fik også et meget overkommeligt tilbud på leje af de to sidefløje, så alle gæster blev indlogeret på bedste vis. Festens indledning blev på charmerende vis indrammet af husets datter, som modtog gæsterne i hoveddøren – på vej op til vintersalen, som vi havde fået stillet til rådighed til en lille aperitif samt et kunstnerisk operaindslag leveret af en af vores venner. Dét var en stemningsfuld begyndelse til en fabelagtig weekend for os alle.

Morgenmaden dagen efter i storkøkkenet var enkel og lige tilpas – og alle var enige om, at netop storkøkkenet med dets varme og intime atmosfære var perfekt i enhver henseende – specielt til at tale færdig med hinanden under hyggelige former. Efter maden fik vi alle lov til at gå rundt i det store hus og nyde de smagfuldt indrettede miljøer – en værdig afslutning på et mindeværdigt ophold.

Vi har nu modtaget tilbagemelding fra alle vores gæster, og der var ikke én eneste mislyd! Tværtimod understregedes det, at fornemmelsen af at få lov til at besøge et privat hjem med en så spændende historisk klangbund blev matchet af venlig og kompetent service. At buffet’en også var fyrstelig gjorde heller ikke noget.

Tilbage for os står kun at sige tak for en uforglemmelig oplevelse – den blev bedre end vi troede det muligt!

Jette og Lars Barner-Rasmussen
BogenseRetur til referencer